Υποστήριξη

Ευχαριστώ που βρίσκεστε στη σελίδα υποστήριξης του site.

Για το κάθε άρθρο που διαβάζετε έχουν απαιτηθεί δεκάδες (ή και περισσότερες) ώρες έρευνας και εργασίας. Επειδή όλη η απαιτούμενη εργασία γίνεται από έναν (και μόνο έναν) άνθρωπο (από τον συγγραφέα των άρθρων, δηλαδή από εμένα), όπως φαντάζεστε η σελίδα χρειάζεται την υποστήριξή σας.

Πως μπορείτε να υποστηρίξετε τη σελίδα

Αν είστε της γνώμης ότι το περιεχόμενο των άρθρων που διαβάζετε αξίζει να συνεχίσει να υπάρχει, σας παραθέτω μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμβάλετε σε αυτό.

Α. Like, share, ακολουθήστε στα social κτλ

Η αποδοχή που δείχνετε κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα άρθρο στα social είναι απίστευτα ενθαρρυντική. Το like σας συνεχίζει να είναι απαραίτητο, θα βοηθούσε εξ΄ ίσου αν διαμοιράζατε το άρθρο που σας φάνηκε ενδιαφέρον σε αντίστοιχες ομάδες ή όπου κρίνετε εσείς ότι θα ενδιαφέρει.

Εξ΄ ίσου σημαντική είναι η εγγραφή σας στις σελίδες των social, καθώς και να καλέσετε φίλους που ίσως την βρουν ενδιαφέρουσα να κάνουν κι εκείνοι εγγραφή.

Τέλος, δεν είναι περιττό να πω για το πόσο σημαντική ηθική υποστήριξη δίνουν τα θετικά σχόλια που κάνετε στις δημοσιεύσεις των άρθρων ή/και τα μηνύματα που στέλνετε – συμβάλουν στο να συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια ίσως περισσότερο απ΄ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Εξ΄ ίσου σημαντικά θα είναι και σχόλια που θα ανοίγουν – επιτέλους – ουσιαστικές συζητήσεις επάνω σε θέματα που αφορούν την επιστήμη. Τα θέλω λοιπόν, και τα περιμένω.

Β. Υποστήριξη μέσω Paypal

Μπορείτε να κάνετε μια μοναδική ή μηνιαία εισφορά μέσω Paypal. Σε κάθε περίπτωση αναφέρετε στο πλαίσιο “ποιος είναι ο σκοπός της συνδρομής” αν θέλετε να συμπεριληφθεί το όνομά σας, καθώς και το όνομα που επιλέγετε να εμφανιστεί, στη σελίδα των δωρητών. Αν συνεισφέρετε για λογαριασμό κάποιου οργανισμού ή εταιρίας, επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να συμπεριληφθεί και το λογότυπό της.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα της σελίδας.